Karakteristikat e regjistrimit në kazinonë Fastpay

Kazinoja online Fastpay është krenaria e operatorit të njohur Direx N.V. Pavarësisht nga fakti se ky është larg nga burimi i parë dhe jo i vetmi i lojërave të fatit në portofolin e kompanisë, është ai që është më i njohuri dhe më i kërkuar në mesin e bixhozxhinjve. Dhe nuk është as çështje e pagesave të shpejta, të cilave ky klub virtual i detyrohet emrin e tij. Gjithçka këtu funksionon për të mirën e lojtarëve, nga një shumëllojshmëri e mirë e lojërave elektronike dhe simulatorëve të lojërave të ndryshme të lojërave të fatit në hollin, te një gamë e gjerë shpërblimesh fitimprurëse. Por pagesat e shpejta janë ende një nga avantazhet kryesore që çdo përdorues i regjistruar i faqes mund të ketë qasje.

Krijimi i një profili në kazino në internet FastPay është çështje e disa minutave. Ndoshta, në këtë drejtim, themeluesit e klubit gjithashtu vendosën të"mbajnë markën". Procedura është e shpejtë dhe aspak e ndërlikuar, dhe pas përfundimit të saj, një grup kolosal mjetesh hapet përpara lojtarëve për të marrë fitime reale.

Kush mund të hapë një llogari kazino

Audienca kryesore është Kazino Fastpay - lojtarë bixhozi nga Ukraina, Rusia, vendet e CIS dhe vendet fqinje, por, në parim, për të luajtur lojëra elektronike në kjo faqe mund të gjendet kudo në botë (kjo karakteristikë do të diskutohet më vonë). Ju mund të njiheni me listën e plotë të kufizimeve territoriale në seksionin me rregullat dhe kushtet e burimit, por këtu gjithashtu vërejmë se kazino online nuk pranon zyrtarisht lojtarë nga SHBA, Izraeli, Britania e Madhe, Spanja, Franca dhe Hollanda.

Për më tepër, është e ndaluar të luash për para të vërteta në kazino Fastpay për personat nën moshën madhore. Edhe në fazën e aktivizimit të një llogarie të re, një klient i mundshëm duhet të konfirmojë se ai është tashmë 18 vjeç. Sa i përket mundësisë së mashtrimit të punonjësve të klubit virtual, kjo nuk duhet të bëhet. Të gjitha informacionet personale të dhëna duhet të jenë të besueshme, pasi që para tërheqjes së parë të fondeve nga llogaria, administrata kontrollon të dhënat e specifikuara në formularin e regjistrimit dhe llogarinë personale. Nëse mashtrimi zbulohet më vonë, llogaria çaktivizohet dhe fondet në bilancin e lojës bëhen të padisponueshme për tërheqje dhe përdorim.

Një listë e plotë e kufizimeve është në dispozicion në seksionin e treguar tashmë me rregullat dhe kushtet e burimit. Vlen të përmendet se mund të rregullohet nga administrata, kështu që në rast të ndonjë vështirësie gjatë lojës, duhet të kontaktoni stafin mbështetës për ndihmë dhe sqarime.

FastPay

Procedura e regjistrimit në Kazino Fastpay

Kazino Fastpay ka shumë përparësi, duke filluar nga pagesa të shpejta deri te një politikë bonus e mirëmenduar. Por gjithashtu një nga pitet duhet t'i atribuohet regjistrimit pa probleme në faqen zyrtare të klubit, për të cilin përdoruesi thjesht duhet të plotësojë një pyetësor standard, duke treguar në të:

  • detajet e kontaktit - numri i telefonit celular (aktiv) dhe adresa e vlefshme e postës elektronike;
  • një fjalëkalim që mbahet mend lehtë, por thyhet vështirë;
  • monedha e llogarisë në të cilën fondet do të depozitohen më pas dhe fitimet do të tërhiqen.

Në fazën e krijimit të një llogarie, një klient i ri duhet gjithashtu të konfirmojë moshën e tij (18+) dhe të pajtohet me kushtet e burimit. Nëse dëshironi, lojtarët e fatit mund të kontrollojnë kutitë pranë kutive ku atyre u ofrohet buletini i kazinove në internet dhe ofertat personale të bonusit.

Në kazinonë Fastpay gjithçka bëhet kaq shpejt dhe thjesht sepse krijuesit e saj janë adhurues të flaktë të lojërave të fatit dhe lojërave të fatit me të vërtetë komode. Projekti është mjaft i ri, por tashmë ka fituar popullaritet për shkak të funksionalitetit, mendimit dhe shfaqjeve të ndryshme të besnikërisë ndaj vizitorëve.

importantshtë e rëndësishme të njiheni me rregullat e funksionimit të burimit edhe para se të shtypni butonin"/[/link_s]>> Regjistrimi ". Ky është një hap i detyrueshëm që nuk duhet të neglizhohet në fillim. Konfirmimi përfundimtar i krijimit të një llogarie duke klikuar në lidhjen nga mesazhi që administrata e klubit dërgon me një letër në adresën e postës elektronike të specifikuar në formularin e regjistrimit ose te mesazheri me numrin e telefonit celular.

Verifikimi

Procedura e verifikimit për të sapoardhurit shpesh nuk është shumë e qartë, por është e rëndësishme të kuptohet se ky verifikim i të dhënave personale të të gjithë klientëve të rinj është i detyrueshëm, pasi është ajo që ju lejon të luftoni në mënyrë efektive veprimet mashtruese nga ana e vizitorët e faqes në internet. Për ta kaluar me sukses, thjesht duhet të dërgoni kopje ose fotografi të qarta të dokumenteve të identitetit dhe detajet e pagesës (pasaporta, patentë shoferi, foto e kartës bankare ose deklaratë nga një institucion financiar) me kërkesë të administratës.

Përafërsisht 10 minuta janë caktuar për verifikimin e dokumentit gjatë ditëve të javës. Në fundjavë, procesi mund të vonohet, por jo kritik. Importantshtë e rëndësishme të kuptohet se e gjithë kjo bëhet vetëm për qëllime sigurie dhe për të siguruar që lojtarët të kenë kohën më të rehatshme në faqen e internetit të kazinosë Fastpay.

Në disa raste të jashtëzakonshme, mund të kërkohet ri-identifikimi. Për shembull, nëse vërehet një veprimtari e dyshimtë në llogari ose nëse një bixhoz viziton faqen zyrtare të internetit nga adresa të ndryshme IP. Në një rast të tillë, personeli i sigurisë duhet të përgjigjet dhe të jetë vigjilent duke kërkuar detaje shtesë nga klienti për verifikim.

Informacion i rëndësishëm për klientët e rinj

Mbi të, ne biseduam për kufizimet për lojtarët nga një numër vendesh në botë, kështu që duhet thënë gjithashtu që përsëri mund të hyni në faqen e internetit të Kazinos Fastpay, edhe nëse është e bllokuar, përmes pasqyrës. Kjo është një kopje automatike e burimit kryesor.

Sa i përket komoditetit, ne gjithashtu vërejmë se ju mund të regjistroheni në kazinonë FastPay jo vetëm në modalitetin standard nga një PC, por edhe nga një smartphone ose tabletë. Më tej, në këtë format, ju mund të filloni ndonjë lojë, të merrni të gjitha shpërblimet në dispozicion, t'i përdorni me fitim dhe gjithashtu të merrni pjesë në lotaritë e pishinave të mëdha të çmimeve. Nuk është në thelb në çfarë formati është krijuar llogaria, gjëja kryesore është që regjistrimi të hap mundësi të pakufizuara për vizitorët e institucionit virtual për të marrë fitime.

FastPay
18+
Visa Visa MasterCard Maestro Qiwi Yandex Webmoney